Riešenia v oblasti likvidácie kuchynského odpadu z Vašej jedálne jednoducho a bez starostí

Riešenia v oblasti likvidácie kuchynského odpadu z Vašej jedálne jednoducho a bez starostí

Ešte minulý rok sme sa stali partnerom zaujímavého projektu s názvom Jedáleň 21. storočia, ktorý nám umožnil nadviazať vzťahy s ďalšími lídrami v oblasti školského stravovania.


Naším spoločným cieľom je okrem iného zlepšiť aj rôzne procesy a prácu, ktorá súvisí so školským stravovaním. Vďaka moderným technológiám a zaujímavým riešeniam sa teraz otvára množstvo príležitostí, ako tento cieľ dosiahnuť. V rámci tohto projektu budú prebiehať konferencie, ktoré sú určené pre všetkých, ktorí tvoria kvalitu a budúcnosť slovenského školského stravovania. Zaznie tam množstvo rád, tipov, odporúčaní aj konkrétnych riešení.


Naša firma má možnosť sa predstaviť v oblasti likvidácie kuchynského odpadu zo školských jedálni, čo môže prispieť nielen k uľahčeniu bežných povinností, ale aj možnosti dozvedieť sa mnoho zaujímavých informácií. 

 

Prečítajte si o tom viac

Ochrana súkromia

Pre lepší online zážitok používame súbory “cookies”. Vďaka ním presnejšie analyzujeme návštevnosť a prispôsobujeme používateľské nastavenia. Súhlasíte so spracovaním súvisiacich osobných údajov?

Vlastné nastavenie cookies