Obohacujúce skúsenosti z konferencie Jedáleň 21. Storočia - hodnota pre nás aj účastníkov

Obohacujúce skúsenosti z konferencie Jedáleň 21. Storočia - hodnota pre nás aj účastníkov

Jedáleň, škola a obec 21. stor. – jesenná konferencia pre riaditeľov a zriaďovateľov škôl. 

Naša firma naďalej participuje na projekte Jedáleň 21. storočia, v ktorom sme partnermi. Projekt pokračuje a na jeseň sme boli účastníkmi zaujímavých konferencií plných prednášok a skupinových workshopov, ktoré boli určené pre riaditeľov a zriaďovateľov škôl.  Stretli sme sa počas dvoch konferencií vo Vysokých Tatrách a Trenčianskych Tepliciach. 


Témy konferencií boli pre účastníkov viac ako zaujímavé, a to práve v dnešnej dobe, kedy technológie napredujú a ak chceme poskytnúť deťom v školách to najlepšie, je potrebné sa v tejto sfére neustále vzdelávať. Radi sme aj svojim prínosom prispeli ku komplexnosti služieb, ktoré pomôžu a uľahčia prácu v školských jedálňach.

Témy konferencie:

Počas workshopov sme sa s účastníkmi rozprávali na tému:  

Spoľahlivé riešenia v oblasti zberu a likvidácie biologicky rozložiteľného odpadu. Mnoho z nich nemalo túto oblasť komplexne pokrytú a tak sme spolu prebrali riešenia na mieru priamo pre nich a ich školskú jedáleň.

 

 

Konferencia Jedáleň 21. storočia bola pre nás viac ako len príležitosťou na prezentáciu našich myšlienok a riešení. Bola to platforma pre rast, učenie a rozvíjanie vzťahov, ktoré budú hrať kľúčovú rolu v našej budúcnosti. Sme vďační za každú konverzáciu, stretnutie a nové spojenie, ktoré sme tam vytvorili a tešíme sa na ich rozvoj v nadchádzajúcich mesiacoch a rokoch. Osobný kontakt je aj o tom, že dostaneme spätnú väzbu, ktorá nám pomáha vylepšovať naše služby a priblížiť sa viac zákazníkovi. 

Zákaznícka linka: +421 950 401 401 

E-mail: info@espik.sk

Viac fotografií nájdete TU.

Ochrana súkromia

Pre lepší online zážitok používame súbory “cookies”. Vďaka ním presnejšie analyzujeme návštevnosť a prispôsobujeme používateľské nastavenia. Súhlasíte so spracovaním súvisiacich osobných údajov?

Vlastné nastavenie cookies