Výstava Agrokomplex v Nitre

Výstava Agrokomplex v Nitre

Naša firma ESPIK a partneri projektu Jedáleň 21.storočia, sme sa zúčastnili 48. ročníka medzinárodnej výstavy Agrokomplex v Nitre, na ktorej bola mimoriadne vysoká účasť. Cieľom projektu a účasti na výstave bolo ukázať širokej verejnosti udržateľné, zdravé a funkčné možnosti pre školské jedálne. Mali teda možnosť vidieť, ako by mala vyzerať školská jedáleň 21. storočia.  

Spoločne sme predstavili spôsoby vo forme moderných prístrojov, technológií a postupov, ktoré uľahčia prácu zamestnancom, vedú k šetreniu energií a ponúknu jednoduché riešenia.

Počas týchto dní sa predstavilo 9 známych kuchárov, ktorí svojou gastronómiou a prezentáciou rôznych pokrmov  ohurovali nielen oko návštevníka, ale aj jeho chuťové poháriky.

Už rok pôsobíme ako partner v tomto projekte. Dopomáhame k riešeniam, možnostiam v rámci funkčného a jednoduchého zberu kuchynského odpadu. Navyše, spracovávame a recyklujeme použité oleje z školských jedální. 

Využite už dnes naše profesionálne služby pri vývoze odpadu

Počasie a atmosféra na výstave bola úžasná, a preto sme veľmi radi, že sme sa tejto udalosti mohli zúčastniť. Ďakujeme každému, kto náš stánok navštívil a potešil nás svojimi otázkami a záujmom o oblasť likvidácie biologicky rozložiteľných odpadov.

 

 

Poraďte sa s nami o tom, aké funkčné a pritom jednoduché riešenia Vám môžu pomôcť  v rámci likvidácie bioodpadu.

+421 950 401 401, info@espik.sk 
 Napíšte nám

 

Viac fotografií nájdete tu

 

 

Ochrana súkromia

Pre lepší online zážitok používame súbory “cookies”. Vďaka ním presnejšie analyzujeme návštevnosť a prispôsobujeme používateľské nastavenia. Súhlasíte so spracovaním súvisiacich osobných údajov?

Vlastné nastavenie cookies