Dlho očakávaný teambuilding

Dlho očakávaný teambuilding

Aj keď má naša firma centrálu priamo v Starej Ľubovni, veľká časť tímu pôsobí v rôznych častiach Slovenska. Práve preto nemáme veľa možností stretnúť sa a vzájomne sa zoznámiť. Bolo však úsmevné priradiť tváre k hlasom, ktoré sme už poznali zo spoločných telefonátov. Bolo vidieť, že rodinnú a priateľskú atmosféru, ktorú máme aj na jednotlivých pracoviskách sme si vo väčšej miere vzali so sebou aj priamo na teambuilding. 

 

ODŠTARTOVALO TO NA VÝBORNÚ

Prvý večer bol venovaný príchodu jednotlivých členov tímu z celého Slovenska. Niektorí cestovali vyše troch hodín plní očakávania. Všetci prichádzali s úsmevom na tvári, postupne sa každý ubytoval a prišiel čas na spoločnú večeru a osobné zoznámenia. Porozprávali sme si zábavné príhody a zážitky. Smiechu teda nechýbalo. Vzťahy boli upevnené hneď v prvý večer. To nás len utvrdzuje v tom, že všetci sme súčasťou veľkého tímu, ktorý ťahá za jeden povraz.

čakanie na obed

 

VÍKEND V ZNAMENÍ DOBREJ NÁLADY

Na ďalší deň bola poobede plánovaná aj ľahká turistika spojená so zberom odpadkov z okolitej prírody, avšak počasie sa po výdatnom obede zhoršilo a trochu narušilo plány. To nám však nebránilo baviť sa pri iných aktivitách. Spoločne sme si mohli zahrať futbal, ping–pong, beerpong či iné spoločenské hry, alebo len tak oddychovať a vychutnávať si krásu okolitej prírody rezortu. Večer nechýbala živá hudba a dokonca ani chutná torta.

hranie futbalu

„Naša firma tento rok oslavuje svoje 10. výročie, čo bola jedinečná príležitosť ako utužiť vzťahy a osláviť toto krásne výročie s celým tímom firmy. Som úprimne rád, že sme sa stretli a osobne spoznali v tak hojnom počte, aj keď ma mrzí, že nemohli prísť všetci. Verím, že väčšina si z tejto akcie odniesla úsmevné a pekné momenty. Zároveň sa chcem poďakovať všetkým, ktorí sa tejto akcie zúčastnili a výborne zabávali," uviedol Matej Bondra, konateľ firmy ESPIK, ktorý zároveň dodáva, že toto bola jedna z najväčších akcii vo firme v rámci kolektívu.

živá hudba

 

A ČO NA TO KOLEGOVIA?

„Atmosféru hodnotím pozitívne. Všetci sa uvoľnili a myslím, že sa aj dobre zabavili. Výhoda tejto akcie bola v tom, že sme sa všetci bližšie spoznali a utužili vzťahy,“ zhodnotil Tomáš, obchodný manažér. Aj Dominika z officu sa na teambuildingu cítila veľmi príjemne. „Nakoľko som nováčikom tímu, boli všetky tváre pre mňa nové. Prijali ma veľmi dobre a dali mi množstvo rád, za čo som nesmierne rada. Bol to môj prvý teambuilding, ale môžem povedať, že tieto akcie dávajú zmysel. Medzi sebou často komunikujeme a je výhoda, že sa poznáme aj osobne. Uľahčuje nám to komunikáciu.“ A na záver zhodnotila akciu Michaela, ktorá za pomoci konateľov a svojho tímu zorganizovala túto akciu: „Som rada a vďačná, že vedenie firmy dalo možnosť niečo také zorganizovať. Keďže pôsobíme na celom Slovensku, nie je možné, aby sme sa takto medzi sebou všetci poznali aj osobne. Bolo fajn porozprávať sa s kolegami aj o iných veciach, než len o práci a stráviť čas v uvoľnenej atmosfére, kde prevládal smiech a vtipné momenty. Tak ako pri všetkom, tak aj tu vidím viacero možností ako takýto spoločný čas zorganizovať ešte lepšie a plnohodnotnejšie. Už teraz sa teším na ďalšiu takúto príležitosť". 😊

Priblíženie akcie vo forme fotografií nájdete TU.

Ochrana súkromia

Pre lepší online zážitok používame súbory “cookies”. Vďaka ním presnejšie analyzujeme návštevnosť a prispôsobujeme používateľské nastavenia. Súhlasíte so spracovaním súvisiacich osobných údajov?

Vlastné nastavenie cookies