Mikuláš zavítal aj do našej firmy

Mikuláš zavítal aj do našej firmy

Na Mikulášske prekvapenia sa tešia nie len deti, ale aj my dospelí. Mikuláš nezabudol ani na našich kolegov a kolegyne, ktorých po príchode do práce čakala sladká odmena za ich usilovnosť počas celého roka.

                            Mikuláš u nás  Balíček od Mikuláša

Keďže tím firmy ESPIK sa rozrastá, Mikuláš nestihol osobne navštíviť všetkých. Trošku sme mu s tým pomohli. Balíčky sme dôkladne a starostlivo zabalili a odoslali do našich stredísk po celom Slovensku, aby sa dostali k všetkým členom nášho tímu. 

Balenie balíčkov

Netreba zabúdať, že všetko, čo sa počas Vianočných sviatkov (a nie len počas nich) vyprodukuje v kuchyni a nezužitkuje, môže dostať druhú šancu a energeticky sa zhodnotiť prostredníctvom našich vývozov. Nielen potraviny po záruke či zvyšky jedál, ale aj také šupky z ovocia či škrupiny z orieškov od Mikuláša.

Aj Vás a vašich kolegov navštívil Mikuláš v práci? Podeľte sa s nami s fotkami a skúsenosťami z vianočnej atmosféry na vašom pracovisku, prípadne kde vhadzujete nedojedené dobroty a šupky z ovocia na media@espik.sk.

Pre zaujímavosť: Je už len niekoľko dní do Vianoc a do konca našej súťaže, ktorá prebieha na našich sociálnych sieťach. 😊 Zapojiť sa môžete každý deň na našej FB stránke a IG účte, čím zvyšujete svoju šancu na výhru. Súťažiť môžete aj spätne od 1.12.2022 odpovedaním na každú súťažnú otázku a splnením jednoduchých podmienok.

Adventná súťaž - výhry

 

Ochrana súkromia

Pre lepší online zážitok používame súbory “cookies”. Vďaka ním presnejšie analyzujeme návštevnosť a prispôsobujeme používateľské nastavenia. Súhlasíte so spracovaním súvisiacich osobných údajov?

Vlastné nastavenie cookies